SPA

SPA

Spa geeft de natuur door

Zorgen voor de natuur zit in de natuur van Spa. Al 125 jaar wordt het natuurgebied De Venen beschermd. Door bescherming van dit natuurgebied zorgt Spa ervoor dat wij nu, maar ook de generaties na ons kunnen blijven genieten van de unieke mineraalwaters van Spa. Groen & Kool bedacht de campagne ‘Spa geeft de natuur door’ om dit prachtige verhaal te communiceren. Naar consumenten en business-to-business.

Geef een stukje natuur door

Om 125 jaar beschermd natuurgebied te vieren, wil Spa nog meer natuur doorgeven. Na 125 jaar weet Spa het namelijk zeker: als wij goed voor de natuur zorgen, zorgt de natuur goed voor ons. In samenwerking met Natuurmonumenten koos Spa een natuurgebied dat wel wat extra hulp kan gebruiken: de Brabantse Wal. Online (desktop en mobiel) kon iedereen een stukje natuur doorgeven. Voor elk doorgegeven stukje doneerde Spa 2 euro aan Natuurmomenten. Totale opbrengst: 80.000 euro!

Spa on Tour

Om ook retailers het duurzame verhaal van Spa te vertellen, toerde Spa het hele land door. Met een bijzondere Streamliner. De binnenkant van de Streamliner is namelijk één grote tijdlijn. We beginnen in het jaar van de eerste beschermingsmaatregelen. En eindigen in 2039, het jaar van de ultieme doelstelling: een volledig positieve voetafdruk. Met veel interactieve elementen wordt het verhaal van Spa verteld, van een ouderwetse viewmaster tot een moderne videobril.

Food Inspiration Days

Ook tijdens de Food Inspiration Days werd de boodschap ‘Spa geeft de natuur door’ overgebracht. En wel op een heel ingenieuze manier. Namelijk met de Makey Makey. Een slim apparaatje dat zorgt dat je quizvragen kan beantwoorden door de Spa-flessen aan te raken. Je had erbij moeten zijn.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!