NurseStation

NurseStation

De community voor en door verpleegkundigen en verzorgenden

In co-creatie met 200 verpleegkundigen ontwikkelden we NurseStation.nl. Samen met hen hebben we dan ook keihard gewerkt om een platform te maken waar verpleegkundigen en verzorgenden terecht kunnen voor ontspanning, informatie, tips en producten die speciaal voor en met hen ontwikkeld worden. We bedachten de naam en ontwikkelden de huisstijl, de look & feel van de website en de print- en online campagne. Leuk en inspirerend!

Een community bouw je samen

Een community voor verpleegkundingen. Dat lijkt een mooi afgebakende doelgroep, maar dat is het allerminst. Niet alleen de verloskundige is een verpleegkundige, ook de ambulancebroeder en de GGZ-medewerker mogen zich tot deze groep rekenen. De grote vraag is dan ook: hoe spreek je al deze mensen tegelijk aan? We fotografeerden ze gewoon allemaal.

Campagne – Power for nurses

Verpleegkundigen hebben van zichzelf veel power. Heel veel power zelfs. Toch kun je als verpleegkundige altijd wel wat extra power gebruiken. En waar kun je je beter opladen dan op NurseStation.nl. Om het platform onder de aandacht te brengen ontwikkelde Groen & Kool de campagne ‘Power for nurses’. We gingen naar de doelgroep toe: we deelden doosjes powerbars uit bij ziekenhuizen. Letterlijk een voorproefje van NurseStation.nl. Je krijgt er power van!

Zomercampagne – Zorg, zee & strand

Verpleegkundigen en verzorgenden hebben het in de zomermaanden extra zwaar. Collega’s gaan met vakantie met als gevolg onderbezetting, minder ervaren personeel (invalkrachten) en soms extra patiënten van andere afdelingen. Daarom introduceert NurseStation het online zomerboek: Zorg, zee en strand. Leuk om te lezen tijdens je vakantie, maar vooral leuk als je (nog) niet op vakantie bent. Met grappige lijstjes, motiverende quotes, cartoons, spelletjes en praktische tips geeft NurseStation net dat beetje extra power dat je nodig hebt tijdens de zomer.

Facebook

Concepten voor de Facebookpagina van NurseStation. Soms een mini-campagne, soms een one-off post. Maar altijd leuk om te bedenken.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!