Zeeuwse mosselen

Mosselen

Mosselchallenge

Zeeuwse mosselen zijn heerlijk. Daarom eet iedereen ze ook regelmatig. Bijna iedereen, want millennials eten ze weinig tot nooit. Ze denken dat het de bereiding te moeilijk is en dat het lang duurt. Met de #mosselchallenge proberen wij hier verandering in te brengen. In drie verschillende livestreams gaan Shelly Sterk, Vjèze Fur en Nienke Plas de #mosselchallenge aan! Lukt het ze om binnen 15 minuten een mosselrecept te bereiden én 3 challenges uit te voeren?

#mosselchallenge – Shelly Sterk

De eerste BN’er was Shelly Sterk. Tijdens haar #mosselchallenge zette ze een herfstige gerecht met boschampignons en spinazie zó op tafel.

#mosselchallenge – Vjèze Fur

Vjèze Fur is rapper, maar tegenwoordig vooral kok. Maar is het ook een rappe kok? Hij gaat de #mosselchallenge aan. Lukt het hem om binnen de tijd een mosselgerecht te bereiden?

#mosselchallenge – Nienke Plas

Met Nienke Plas is het altijd lachen in de keuken, maar of die lach ook blijft als ze de #mosselchallenge aangaat… Lukt het haar om binnen de tijd een mosselrecept voor Resley klaar te maken?

#mosselchallenge op social media

Op social media startten we een campagne om de livestreams te promoten. Ook ná de livestream liep de campagne door om uitgesteld kijken én het recept van de BN’er te promoten.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!