Irish Beef

Irish Beef

Honest by nature

Groen & Kool ontwikkelde voor Bord Bia, het Iers voedingsbureau, een campagne ter promotie van Iers rundvlees (Irishbeef.nl). We zijn er zelf geweest en weten het nu zeker: als we ooit terugkomen op deze wereld, dan willen we dat als Ierse koe. Wat een heerlijk leven!

Advertenties

Voor de introductiecampagne maakten we drie advertenties met de creatieve gedachte ‘Honest by Nature’. We fotografeerden echte Ierse boeren op hun land en lieten hun het eerlijke verhaal vertellen.

Naast campagne-advertenties inspireren we op verschillende momenten in het jaar de consument met lekkere recepten.

Facebook & Instagram

Groen & Kool ontwikkelt jaarlijks een strategisch plan voor Facebook en Instagram. Elke week worden er minimaal twee posts geplaatst. Zo houden we de engagement hoog. En de resultaten? Met tientallen conceptjes is het aantal likes de afgelopen drie jaar op Facebook van 0 naar meer dan 80.000 gegroeid!

Website

Voor de website verzorgden wij de vormgeving, ontwikkeling en content. De website is een bron van inspiratie met veel heerlijke recepten. Ook kun je er alles vinden over de Ierse boeren en koeien. Sowieso een kijkje waard.

 

Bekijk de website

KoeTube

Videomarketing wordt steeds belangrijker. Gemiddeld kijkt een Nederlander 12 online video’s in een week. Daarom ontwikkelden we voor Irish Beef het YouTube-kanaal KoeTube. Daarop staan inspirerende kookvideo’s van sterrenkoks, leerzame mini-colleges van een topslager en een kijkje op verschillende boerderijen in Ierland. Kortom, alle geheimen van Iers rundvlees worden onthuld.

 

Ga naar KoeTube

Ierse stoofpotjes. Het wachten waard!

Het moment waar we al het hele jaar op wachten is eindelijk aangebroken. Het is namelijk weer tijd om te stoven. Maar dan wel met Iers rundvlees, want lekkerder stoofvlees bestaat niet. Nee, écht niet. Groen & Kool ontwikkelde de campagne ‘Iers stoofpotjes. Het wachten waard!’. Door onder andere een radiocommercial, een actiesite en receptenvideo’s op Facebook en Instagram wacht inmiddels het hele land op zijn Ierse stoofpotje.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!