Irish Beef

Irish Beef

Wat stooft de pot?

In Nederland stoven we alleen als het buiten guur en regenachtig is. Meestal tussen oktober en februari. Niet schrikken: je kunt altijd stoven! In de herfst en de winter, maar ook in de lente én zelfs in de zomer. Groen & Kool ontwikkelde een stoofcampagne die het hele jaar doorloopt! Het concept is een vraag die je elke dag kunt stellen: wat stooft de pot?

Stoven op social media

Stoven kan altijd, maar een stevige boeuf bourguignon op een hete zomerdag is geen succes. Daarom inspireren we op social media met stoofpotjes die bij de dag of week passen. Een lekker licht stoofpotje in de zomer en een heerlijke opwarmer in de winter.

Wat stooft de pot?
Oma’s stoofgeheimen

Een pruttelend stoofpotje met heerlijk mals Iers rundvlees. Klinkt al lekker, toch? Maar het kan nóg lekkerder. Laat je verrassen door de stoofgeheimen van oma. Van verfijnde tips tot ouderwets lekkere stoofrecepten die je een vertrouwd en warm gevoel geven. Wat stooft de pot? Oma’s stoofgeheimen!

De Irish Beef Stoofkalender

Om het jaarrond stoven nog meer te promoten, bedachten we de Irish Beef Stoofkalender. Een kalender die je elke maand weer volop inspiratie geeft voor de lekkerste stoofpotjes met Iers rundvlees. Een must-have voor elke stoofliefhebber! In totaal zijn er 200 stoofkalenders weggegeven middels een winactie.

Wat stooft de pot?
Wereldse stoofklassiekers

De dagen worden korter en het weer is lekker guur. Ons hoor je niet klagen, want het is ideaal weer om te stoven. In de campagne ‘Wereldse stoofklassiekers’ staan alleen de allerlekkerste stoofklassiekers centraal: van een Hongaarse goulash tot een Peruaanse huatia. En dat natuurlijk allemaal met de wereldse smaak van Iers rundvlees.

Op een laag pitje.

Stoven is vooral populair bij een oudere doelgroep. Met de campagne ‘Op een laag pitje’ willen we ook de doelgroep 25 – 40 aan het stoven krijgen. We spelen in op een grote behoefte: rust. Even lekker onthaasten, want het leven is al druk genoeg. En hoe kun je dat beter doen dan met een lekker stoofpotje?

Voor diegene die ultieme rust zoeken bedachten we een stoofmeditatie. Te beluisteren via Spotify: https://spoti.fi/36jWpWE

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!