Irish Beef
KoeTube
Videomarketing wordt steeds belangrijker. Gemiddeld kijkt een Nederlander 12 online video’s in een week. Daarom ontwikkelden we voor Irish Beef het YouTube-kanaal KoeTube. Daarop staan inspirerende kookvideo’s van sterrenkoks, leerzame mini-colleges van een topslager en een kijkje op verschillende boerderijen in Ierland. Kortom, alle geheimen van Iers rundvlees worden onthuld.
Op de Ierse boerderij
Iers rundvlees is bijzonder vlees. Het is duurzaam, diervriendelijk en natuurlijk heel lekker. Na een bezoek aan verschillende Ierse boerderijen weten wij dat nu ook echt zeker. Zes boerderijen, zes families, zes bijzondere verhalen.
Zo bereid je Iers rundvlees op de BBQ
Chef-kok Alain Alders van sterrenrestaurant ‘De Vrienden van Jacob’ legt uit hoe je biefstuk, hamburger, entrecote en ribeye op de barbecue bereidt. Larderen, barderen, garneren. Kortom, er valt genoeg te leren.
Zo bereid je Iers rundvlees in de pan
Chef-kok Andrès Delpeut van restaurant ANNA en chef-kok Gerrit Greveling van restaurant The Dutch leggen op KoeTube uit hoe je Iers rundvlees perfect in de pan bereidt. Wat moet je vooral wel doen en wat vooral niet. Biefstuk, rosbief, entrecote… De lekkerste stukken rundvlees komen aan bod.
Mini-colleges van topslager Jos Groothedde
Topslager Jos Groothedde (vanaf nu professor Jos) geeft op KoeTube zes mini-colleges over Iers rundvlees. Waar zit welk stukje vlees? Hoe herken je het? En waarom smaakt het zo lekker?
Rub it in!
Heel simpel, maar heel lekker: vier rubrecepten waarmee je Iers rundvlees op de barbecue nog lekkerder maakt. Voor Facebook en Instagram.