CCV

CCV

Let's make payment happen.

Iedereen in Nederland (en Europa) heeft weleens de diensten van CCV gebruikt. CCV verzorgt namelijk een groot deel van alle transacties in Nederland. Koop je iets in de winkel of betaal je bijvoorbeeld een parkeerkaartje, dan gaat de transactie waarschijnlijk via CCV. Al 60 jaar helpt CCV elke ondernemer een stap verder. En Groen & Kool helpt CCV een stap verder.

Altijd een geslaagd moment

Groot, klein, vast of mobiel. Wat voor ondernemer je ook bent, met CCV slaagt elk betaalmoment. Niet alleen jouw klant is geslaagd. De transactie ook. Hoe de klant van de ondernemer ook betaalt: met mobiel, smartwatch of gewoon met een betaalpas. Dat is de boodschap in drie verschillende pre-rolls en een radiocommercial. En na het zien van de resultaten kunnen we stellen dat de campagne ook is geslaagd.

De volgende stap

Als ondernemer sta je nooit stil. Je bent altijd op zoek naar de volgende stap. Met een uitgebreid pakket aan betaaloplossingen, helpt CCV elke ondernemer altijd een stap verder. Het openen van een webshop, een efficiëntere administratie of meer betaalmogelijkheden. In deze serie volgen we ondernemers die de volgende stap zetten.

Een internationale campagne die onder andere te zien is in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Generatie op generatie

CCV is een familiebedrijf. Wat ooit door vader Cor werd opgezet, wordt nu voortgezet door dochter Enny. Het stokje is doorgegeven aan de volgende generatie. Deze gedachte vormt de basis van de merkfilm. Of je nou net met een onderneming bent begonnen of juist op het punt staat om jouw zaak over te dragen aan een nieuwe generatie: bij welke stap je ook bent, CCV helpt je altijd een stap verder. Al 60 jaar.

Voorkom pauze

Bij CCV Nederland weten ze hoe belangrijk een goede betaaloplossing voor een ondernemer is. Als klanten niet kunnen betalen dan staat de business op pauze. Daarom zorgt CCV ervoor dat alles altijd werkt. Om dit te communiceren ontwikkelde Groen & Kool de merkcampagne ‘Voorkom pauze’. We laten letterlijk zien én horen wat er gebeurt als klanten niet meer kunnen betalen: de business van een ondernemer gaat op pauze. Media-inzet: online video en radio.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!